Kangasliike

Voimakatu 3b, 21600 Parainen 050 4339339 tyygilyylit@gmail.com Ma: 12:00-18:00 Ti-Pe: 11:00-17:00

Tietoa Meistä

TyygiLyylit on perinteinen kangaskauppa saariston sydämmessä Paraisilla. Valikoimaamme kuuluu sisustus-ja vaatekankaiden lisäksi ompelutarvikkeet, verhotarvikkeet sekä valmiita sisustustuotteita. Teemme itse pieniä sarjoja uniikkeja tuotteita sisustukseen. Ompelemme tilauksesta sisustustekstiilejä. Tule paikanpäälle tai ole muuten yhteydessä.

Seuraa meitä myös fasebookissa.
Nähdään!

Meiltä

Laadukkaat sisustuskankaat ja vaatetuskankaat. Napit, nauhat, vetoketjut ja paljon erilaisia tarvikkeita ompeluun. Ennen kaikkea paljon neuvoja tekemiseen.

Teemme omalla TyygiLyylit tuotemerkillä pieniä uniikkeja sisustustuotesarjoja.

Kodin sydän: Keittiö

Kodin ♥ Keittiö

Kodin tärkein paikka. Sinne on helppo kokoontua juttelemaan, herkuttelemaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Tee siis keittiöstäsi viihtyisä ♥

Lisää kuvia »
Makuuhuone

Makuuhuone

Sisusta makuuhuonen omalla tyylilläsi verhoilla, erikokoisilla tyynyillä ja erilaisillaväreillä.

Teemme mittatilauksesta päiväpeitteitä erikoismittaisiin sänkyihin, uniikkeja torkkuhuopia jatyynyjä.Valikoimastamme löydät myös erikoisia valmiita vuodevaatteita ja sängynpeitteitä, luonnonmateriaali patjoja. Käy myymälässä tutustumassa.

Lisää kuvia »
Olhuone

Olohuone

Kuvittele sohvasi täyteen ihania pehmeitä tyynyjä…
Kuvittele ikkunoihin mieleisesi verhot…
Näetkö pöydälläsi kukka-asetelman, jonka alla kimpun väreihin sopiva pöytäliina.

Kaikki nämä kankaat meiltä. (Kukat naapurista)

Lisää kuvia »
Lasten- ja nuorten huone

Lasten- / Nuorten huone

Lastenhuoneen sankareille saat loihdittua kankaistamme vaikka linnan tai tiipiin. Leikki on pääasia, prinsessan kamari, supersankarin huone. Teinien ”tuhansiin ideoihin” löydät etsimäsi liikkeestämme.

Lisää kuvia »
Kesäasunnot ja mökit

Kesäasunto

Kaunis, rakas saaristomme on täynnä kesäasuntoja. Olemme ottaneet tämän huomioon valikoimassamme. Suosituimpia kankaita ovat merihenkiset, raidat, ruudut ja painokuosikankaat. Näistä löytyy ideat laiturilta parvelle :)

Lisää kuvia »